Kahepaadid jätkavad täna vahesõitudes

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endreksoni (vasakul) ja Andrei Jämsä.
Tõnu Endreksoni (vasakul) ja Andrei Jämsä. Foto: Erakogu

Amsterdamis alanud sõudmise MM-regatil jäid Eesti kahepaadid Kaisa Pajusalu – Marliis Reinkort ja Tõnu Endrekson – Andrei Jämsä eelsõiduvõidust ja poolfinaali pääsemisest kaugele.

Veidi erinevalt MMi-eelsest infost naiste ja meeste paarisaerukahestel veerandfinaale siiski ei tule ja igast eelsõidust sai võitja otse poolfinaali. Ülejäänud jätkavad vahesõitudes, kus tuleb kõrgemale pürgimiseks olla vähemalt teine.

Kahe peale olümpiahõbedat, kaht Euroopa kulda ja viit MM-medalit omavad ning Rio olümpiani sõudmises eesmärke seadvad Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä Amsterdamis eelsõidus veel särtsu ja jaksu näidata ei suutnud. Esimese 500 meetri järel oldi neljandad, siis vajuti eelviimaseks ja sinna ka jäädi. Võitnud itaallastele kaotati 15,6 sekundiga, aga sõidu koosseis oli kõva, mida näitas mulluste maailmameistrite, Norra duo Hoff-Borch ainult kolmas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles