Külarahvas seiskas Rakvere Farmide ehitusplaani

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnjõe külla Pärnaõie kinnistule kasutuseta ja lagunevatesse veiselauda hoonetesse plaanis AS Rakvere Farmid rajada nuumikute farmi.
Pärnjõe külla Pärnaõie kinnistule kasutuseta ja lagunevatesse veiselauda hoonetesse plaanis AS Rakvere Farmid rajada nuumikute farmi. Foto: Urmas Luik

“Meil on oma arvamus, kindel tahe ja me pole nõus sammugi tagasi astuma,” põhjendas MTÜ Kolm Küla juhatuse esimees Eve Sikka väga otsusekindlalt kohalike vastuseisu AS Rakvere Farmide plaanile ehitada neile Pärnjõele ukse alla nuumafarm.

Vändra vallavolikogu arutas taasiseseisvumispäeva künnisel ühe päevakorrapunktina AS Rakvere Farmide algatatud detailplaneeringu menetluse lõpetamist ja algatamise otsuse kehtetuks tunnistamist ning volikogu kõik 15 liiget olid selles küsimuses üksmeelel.

Seega on seisatud AS Rakvere Farmide plaan ehitada Pärnjõe külas veisefarm ümber sigade nuumafarmiks, mille aastane kavandatud toodangumaht oleks 11 900 nuumikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles