Annetajad aitavad lastel ranitsaid täita

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Punase Risti Pärnumaa seltsi sekretär Hiie Lainela ja vabatahtlik Kai Puusepp pakkisid annetuste eest ostetud koolitarbed ranitsatesse ja lähetasid need tosinale Häädemeeste valla lapsele.
Eesti Punase Risti Pärnumaa seltsi sekretär Hiie Lainela ja vabatahtlik Kai Puusepp pakkisid annetuste eest ostetud koolitarbed ranitsatesse ja lähetasid need tosinale Häädemeeste valla lapsele. Foto: Ardi Truija

Annetajate abil saavad algavaks õppeaastaks uue ranitsa ja õppevahendid paljud lapsed, kelle perele käib koolitarvete soetamine üle jõu.

Eesti Punase Risti (EPR) Pärnumaa seltsi kontorist saadeti üleeile Häädemeeste poole teele tosin uhiuut koolitarvetega täidetud ranitsat. Aprillist augustini Pärnu Rimis kogutud annetusraha eest saavad vajalikud kooliasjad neli Häädemeeste valla poissi ja kaheksa tüdrukut.

EPRi Pärnumaa seltsi sekretär Hiie Lainela ja vabatahtlik Kai Puusepp pakkisid värviliste piltidega ranitsatesse kõike, mida ühel kooliuusikul vaja läheb: vihikud, vihikumapi, trukiga ümbriku töölehtede jaoks, päeviku, pinali, paberid, hulgaliselt kunsti- ja kirjutustarbeid. “Kokku 27 eri asja,” täpsustas Lainela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles