Lottemaa tõi sel suvel Pärnumaale Pärnu täie rahvast juurde

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa avas uksed juuli lõpul.
Lottemaa avas uksed juuli lõpul. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Juuli lõpus avatud Lottemaad on veidi rohkem kui kuu jooksul külastanud 40 000 inimest, mis on niisama palju kui Pärnus elanikke.

„Kõige suurem rõõm on meil sellest, et kogu Lottemaa täitus iga päev lastega: tegevust ja avastamislusti jagus nii suurtele kui väikestele,“ ütles Lottemaa juht Rein Malsub.

„Hea üllatus on see, et külastajaid jõudis meile peale Eestimaa paljudest teistestki riikidest. Kaugeimad nendest Taiwanist ja Türgist, palju külalisi oli Soomest. Iga kolmas teemapargi külastaja jõudis meile sel suvel aga Lätist. Võib juhtuda, et Lotte hakkab juba septembris õppima läti keelt,“ võtab Malsub hooaja kokku.

Tagasiside külastajatelt on Lottemaa juhi sõnade kohaselt olnud positiivne. „Oleme saanud külastajatelt häid ettepanekuid, mis aitavad meil järgmistel aastatel muuta teemaparki veelgi paremaks,“ ütles Malsub.

Lottemaa esimene hooaeg lõpeb pühapäeval. Kõik esimesse klassi minejad saavad sel nädalal Lottemaa külastamiseks priipääsme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles