Aiasaadusi on parim säilitada sügavkülmikus

, Samsungi Eesti esindaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes säilitab rohkem liha või kala, valib kirstkülmiku. Kes külmutab marju, eelistab riiulitega külmkappi, öeldi kauplusest Expert.
Kes säilitab rohkem liha või kala, valib kirstkülmiku. Kes külmutab marju, eelistab riiulitega külmkappi, öeldi kauplusest Expert. Foto: Ardi Truija

Moosi keetmine, marineerimine ja kuivatamine on vaid osa võimalustest, kuidas aiasaadusi külmemaks perioodiks hoidistada. Kõige paremini säilivad marjade ja köögiviljade omadused sügavkülmutatult.

Õige temperatuur

Kõige olulisem on hoida külmikutes õiget temperatuuri: külmkapi soovitatav temperatuur on +5 °C ja sügavkülmas –18 °C. Valdavalt on külmikutes termomeetrid sisse ehitatud, kuid kui termomeeter puudub, saab osta poest spetsiaalse külmkapi termomeetri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles