Pärnu haigla alustab keemiaravi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu haigla ja Põhja-Eesti regionaalhaiglaga (PERH) sõlmivad koostööleppe keemiaraviteenuse osutamiseks, kaasates ühisesse tegevusse peale erialaspetsialistide PERHi apteegi ja verekeskusegi.

„Pärnumaa vähiühing ja Pärnu haigla on pikemat aega otsinud võimalusi, kuidas pakkuda vähipatsientidele süsteemset ravi oma elukohale võimalikult lähemal. Näiliselt lihtne ja iseenesestmõistetav eesmärk on suurt täpsust ja spetsiifilist oskusteavet nõudev ning tehniliselt keerukas ettevõtmine. Selliseid projekte saab ellu viia vaid koostöös. Oleme väga tänulikud PERHi kolleegidele, kes on meile appi tulnud ja meie mure oma südameasjaks võtnud,“ sõnas Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule.

„Projekti eesmärk on kergendada füüsiliselt ja psühholoogiliselt koormavat raviprotsessi onkoloogilistele haigetele ja nende lähedastele, tuues selle kvaliteetse raviteenusena Pärnumaa haigete elukohale maksimaalselt lähedale,“ märkis PERHi ülemarst Andrus Remmelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles