Politseis ootab omanikku 26 jalgratast

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Dorbek näitas politseis omanikku ootavaid asju, mille seas on mitu lapsevankrit, tohutu hulk jalgrattaid, liumägi, mitu muruniidukit, kallis Tommy Hilfigeri kell ja palju muudki.
Eha Dorbek näitas politseis omanikku ootavaid asju, mille seas on mitu lapsevankrit, tohutu hulk jalgrattaid, liumägi, mitu muruniidukit, kallis Tommy Hilfigeri kell ja palju muudki. Foto: Urmas Luik

Pärnu politseijaoskonna hoidlates seisab pea 70 leitud asja kalapaadist lapsekärude ja muruniidukiteni, peale selle on viimase aasta jooksul politseisse hoiule sattunud paarkümmend jalgratast, mille vastu ei tunne keegi huvi.

Pärnu politseijaoskonna vanemspetsialisti Eha Dorbeki teada kuuluvad viimaste leidude hulka eelmisel nädalal Põhja tänavalt leitud must lapsekäru ja paari nädala eest Pärnu plaažilt riietuskabiinist avastatud mitusada eurot maksev Tommy Hilfigeri meestekäekell ning musta värvi iPod.

Rääkimata sellest, et politsei laoruumis seisavad juba varem leitud laste liumägi, mootorratas Voshod ja laste krossitsikkel, mitu muruniidukit ja rida rahakotte ning võtmeid. Hämmastaval kombel on politsei aja jooksul leidnud autosidki, mis on pikemaks ajaks kuhugi seisma jäänud ja nii kaaslinlaste tähelepanu pälvinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles