Võrkpallilahinguteni jääb vaid üks kuu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeestel (sinistes) on algaval hooajal võlgu maksta eelkõige tartlastele (löögil Robert Täht), kes nad mitmest sarjast välja lülitas.
Pärnu võrkpallimeestel (sinistes) on algaval hooajal võlgu maksta eelkõige tartlastele (löögil Robert Täht), kes nad mitmest sarjast välja lülitas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti ja Läti ühises meeste võrkpalliliigas võistleb 4. oktoobril algaval hooajal Schenkeri lõvikujudele tosin meeskonda, Eestist lisandus senistele Järvamaa ja Lätist Kuldiga/ASK.

Liiga tegevjuhi Karol Paasi sõnul mängitakse kõigepealt kaks ringi kodus ja võõrsil printsiibil ning seejärel alustab kaheksa paremat väljateenitud paigutuse alusel play-off’i, ülejäänud neli võivad keskenduda oma riigi medalijahile.

Eestist alustab Schenkeri liiga hooaega seitse meeskonda: võidukarikat hoidev Tallinna Selver, mullune teine Bigbank Tartu, Pärnu võrkpalliklubi, Rakvere võrkpalliklubi, TTÜ, Danpower Võru/noortekoondis ja uustulnukana Järvamaa VK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles