Tuttuued rannaniidu linnutornid ootavad uudistajaid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalehmade projekti juhtiv Bert Holm kinnitas, et ehituslikus mõttes on rannaniidu linnuvaatlustornid kasutamisvalmis ja inimesed teretulnud neid külastama.
Linnalehmade projekti juhtiv Bert Holm kinnitas, et ehituslikus mõttes on rannaniidu linnuvaatlustornid kasutamisvalmis ja inimesed teretulnud neid külastama. Foto: Ardi Truija

Pärnu rannaniidule Papiniidu ja Hirve tänava otsa kerkinud linnuvaatlustornidest on puudu veel vaid infostendid, kuid muus osas on ehitised valmis ja külalistele avatud.

Linnalehmade projekti juhtiv Bert Holm ütles, et tornide ametlik avamine jääb septembri teise nädalasse, ent inimesed ei pea vaatlustornide külastamisega lindi lõikamiseni ootama ja võivad juba nüüd tornide tipust Pärnu rannaniitu ja lahte imetleda.

Septembri alguses paigaldatakse Holmi teatel mõlemasse torni eesti-, vene-, inglis-, läti- ja soomekeelse infoga stendid ühes kõige tavalisemate mere- ja niidulindude ning Pärnu rannaniidu kaitsealuste taimede joonistustega. Pildid on joonistanud loodusemees Rein Kuresoo. Peale infotahvlite saavad tornid rahastaja tänutahvli ja nende juurde paigaldatakse prügikastid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles