Killing ei arva, et rivaalid oleks ulmevõimetega

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat täitis Amsterdamis MM-regatil finaali pääsemisega miinimumeesmärgi, täna kell 16.03 minnakse pangale ehk medali eest võitlema.

“Viies koht ei maksa nüüd enam midagi, isegi neljas mitte, sest on esimesena medalita,” rääkis eile Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Andersoni, Allar Raja ja Kaur Kuslapi juhendaja Matti Killing. “On selge, et me peame minema pangale ja riskile. Tore, et oleme hakanud sõidu keskosa hästi sõitma, aga nüüd peame tegema ka senistest parema stardi ja saama kohe hea positsiooni. Ning siis sõltub juba kõik sellest, mida viimasel 250–300 meetril suudame.”

Poolfinaalis, mida nii Killing kui sõudjad ise raskeks ennustasid, oldi koos tänavu võitmatu Suurbritannia, olümpiavõitja Saksamaa, maailma tippaja omaniku Venemaa ning lihtsalt tugevate Prantsusmaa ja Kanada nelikutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles