Keraamik Kaja Rinaldo külvab isetegemise vaimu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitööusku maapere Tahkurannas koos neljajalgsete sõpradega: Kaido, Annika ja Kaja koos Kaisaga. Perepoeg viibib järjekordses treeninglaagris.
Käsitööusku maapere Tahkurannas koos neljajalgsete sõpradega: Kaido, Annika ja Kaja koos Kaisaga. Perepoeg viibib järjekordses treeninglaagris. Foto: Ardi Truija

Kaja Rinaldo on keraamikuna tegutsenud neli aastat ja saavutanud omal alal meisterlikkuse ja maine – Uulu taga Lepakülas elav hakkaja naine tahab maale rajada käsitöötalu, kuhu igaüks võiks tulla savi- ja villatööd tegema.

Jõuludeks sai Kaja projektiraha toel koju oma esimese keraamikaahju ja üllitas sel suvel keraamika käsiraamatu “Kodune keraamika”. Kummalisel kombel ei inspireerinud kahes kõrgkoolis kunstiõpetajaks õppinud naist koolipõlves keraamika. Selle juurde jõudis ta Pärnu keraamiku Ene Tapferi kaudu ja kodus põlve otsas nokitsedes.

Jagab õpetusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles