Savisaare teine tulemine

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hakatuseks signeeris Edgar Savisaar fänni kaasa toodud raamatu ”Peaminister“, et seejärel jätkata ”Tõde Eestist“ köidetesse pühenduste jagamist.
Hakatuseks signeeris Edgar Savisaar fänni kaasa toodud raamatu ”Peaminister“, et seejärel jätkata ”Tõde Eestist“ köidetesse pühenduste jagamist. Foto: Ardi Truija

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar esitles üleeile Pärnu Keskuse Apollo raamatupoes oma koguteose ”Tõde Eestist“ teist köidet.

Raamatupoe kitsukesse esitlusnurka toodi mujalt toole juurde, et mahutada kõiki, valdavalt vanemas eas huvilisi, kes olid tulnud kohtumisele Keskerakonna ikooni ja tuumiktegija Edgar Savisaarega.

Savisaare auks peab ütlema, et kellatundmisega tal probleeme ei ole ja täpselt õigel ajal, saadetuna erakonna aseesimehest ja Pärnumaalt valitud riigikogu liikmest Kadri Simsonist ning majandusekspert Jaan Õmblusest, ta rahva ette ilmuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles