Teeremont Pärnu-Jaagupi ja Koonga vahel ajab liiklejad närvi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigimaanteel Koonga ja Pärnu-Jaagupi vahel on terve suve kestnud remont, mis läheb hilissügisesse välja. Ligi 17kilomeetrine tee jaguneb kahe firma vahel ja kruuskatte ehitamise maksumus ulatub 2,4 miljoni euroni.
Riigimaanteel Koonga ja Pärnu-Jaagupi vahel on terve suve kestnud remont, mis läheb hilissügisesse välja. Ligi 17kilomeetrine tee jaguneb kahe firma vahel ja kruuskatte ehitamise maksumus ulatub 2,4 miljoni euroni. Foto: Urmas Luik

Kaht vallakeskust, Koongat ja Pärnu-Jaagupit, ühendava kruusatee remont on ajanud turri sealtkaudu tööle ja tagasi sõitvad kohalikud, sest lakkamatud vihmad on tee muutnud kohati püdelaks poriks.

“Uus tee tuleb, see on tore, aga midagi on vaja ette võtta, et rahvas saaks tööl käia. Maainimestel on vanad madalad autod, need lõhub seal päris ära,” rääkis Naartse külast Vahenurme tööl käiv Marju Vajakas. “Sõidan Sõõrike kaudu, see on neljakilomeetrine ring, aga jõuab kiiremini kohale ja autot ei piina ka nii palju kui otse minnes.”

“Pärnu-Jaagupi poolt on tee väga kehv kohe, kui Vahenurmest asfaldi pealt tulla,” nentis kohalik postivedaja Heli Pool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles