Piiril tuleb kolmel päeval läbida kontroll

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiidiga taastab Eesti neljaks päevaks ajutiselt piirikontrolli sisepiiril. Foto on illustreeriv.
Seoses Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiidiga taastab Eesti neljaks päevaks ajutiselt piirikontrolli sisepiiril. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Seoses Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiidiga taastab Eesti neljaks päevaks ajutiselt piirikontrolli sisepiiril.

Tänasest kolmapäevani tuleb reisijatel lennujaamades ja sadamates läbida piirikontroll ning Eesti-Läti maismaapiiri tohib ületada ainult ajutiste piiripunktide kaudu, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Ajutine piirikontroll hakkab kehtima täna kell 14 ja kestab kuni Ameerika Ühendriikide presidendi visiidi lõpuni kolmapäeva õhtul. Sel ajavahemikul tuleb lennujaamades ja sadamates läbida passikontroll Euroopa Liidu piires reisijatelgi, seda üldjuhul ainult Eestisse siseneval suunal.

Pärnumaal töötavad ööpäev ringi piiripunktid Eesti-Läti piiril Iklas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel ja Vana-Iklas Rannametsa-Ikla maanteel.

Kõigil reisijatel tuleks veenduda, et kaasas on kehtiv pass või ID-kaart, autoga reisides sõiduki dokumendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles