Nädalavahetusel põles viis autot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev sõiduk. Pilt on illustratiivne.
Põlev sõiduk. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa päästjad käisid nädalavahetusel kustumas viit autopõlengut. Inimesed neis viga ei saanud.

Laupäeval kell 19.05 said päästjad teate, et Pärnus Tallinna maanteel kaubanduskeskuse parklas tuleb sõiduauto kapoti alt tossu. Päästjad selgitasid välja, et tegemist oli tosoolilekkega.

Laupäeval kell 14.54 teatati päästjatele tulekahjust Vändra vallas Allikõnnu külas, kus põles kaks sõiduautot, mis olid osalenud romurallil. Üks sõiduauto oli päästjate saabudes pulberkustutiga kustutatud. Teine auto oli leekides ja päästjad kustutasid selle kell 15.16.

Laupäeval kell 4.18 teatati päästjatele, et Pärnus Pikal tänaval põles sõiduauto. Kui päästjad kohale jõudsid, leeke näha ei olnud. Päästjad likvideerisid põlengu kell 4.35.

Reedel kell 20.48 teatati päästjatele tulekahjust Pärnus Lõuna tänaval, kus teataja sõnutsi põles sõiduauto. Päästjate saabudes leeke näha ei olnud. Päästjad võtsid akujuhtmed maha.

Kahe viimati nimetatud autopõlengu põhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles