Välismaa noored peavad eestlasi väga vabameelseks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka, Ferdi ja Ira diskuteerisid Pärnumaal Reiu puhkelaagris 11 päeva jooksul seksiteemadel rohkem, kui nad siiani kogu elu jooksul olid seda teinud.
Luka, Ferdi ja Ira diskuteerisid Pärnumaal Reiu puhkelaagris 11 päeva jooksul seksiteemadel rohkem, kui nad siiani kogu elu jooksul olid seda teinud. Foto: Ardi Truija

Pärnumaal Reiu puhkekeskuses toimunud rahvusvahelises noortevahetuslaagris said noored nõuandeid seksuaalkasvatuse ja -tervise kohta ning kolm neist nõustus muljeid Pärnu Postimehega jagama.

Noortevahetuses osales kolmkümmend 15–18aastast noort Eestist, Armeeniast, Itaaliast, Gruusiast, Ukrainast ja Poolast. Õpetust eluliste asjade kohta said nad töötubade ja loengute kaudu.

Teiste seas osalesid koolitusel 16aastane gümnaasiumiõpilane Ferdi Itaaliast Torinost, 18aastane meediatudeng Ira Ukrainast Kiievist ja 18aastane abiturient Luka Gruusia pealinnast Thbilisist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles