Kontserdimaja alustab ja lõpetab hooaja ERSOga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev “Teeme ise muusikat”, mille käigus kantakse õpitubades omandatu laval ka ette, on kujunenud oodatud sündmuseks igal sügisel.
Päev “Teeme ise muusikat”, mille käigus kantakse õpitubades omandatu laval ka ette, on kujunenud oodatud sündmuseks igal sügisel. Foto: Urmas Luik

Pärnu kontserdimaja direktor Marika Pärk tõdes, et südasuvi oli nende jaoks hästi töine, augusti teine pool seevastu vaikne ja rahulik, mistõttu oli meeskonnal mahti puhatagi, et nüüd taas rahvast vastu võtta ja toredaid elamusi pakkuda.

“Ma arvan küll, et on tulemas põnev hooaeg. Julgen arvata, et värvikam kui eelmine ja rohkemate välisartistidega,” kinnitas ta.

“Eks me katsu ikka lähtuda sellest, et igal pärnakal võiks vähemalt kordki aastas olla põhjust siit uksest sisse astuda. Ja kuna meil ei esine päris iga päev Ott, Koit ja teised toredad eesti popartistid, siis ongi meie oskus leida neid teisi artiste, kes tooksid pärnaka siia majja ja pakuksid talle teistsuguseidki kontserdielamusi,” selgitas Pärk programmi kokkupaneku põhimõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles