Nädalavahetus toob Pärnusse balleti

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel nädalavahetusel saab Port Arturi spordiüritusel näha Tartu Vanemuise tantsu- ja balletikooli balletikava.
Sellel nädalavahetusel saab Port Arturi spordiüritusel näha Tartu Vanemuise tantsu- ja balletikooli balletikava. Foto: Erakogu

Sellel nädalavahetusel saab Port Arturi spordiüritusel näha Tartu Vanemuise tantsu- ja balletikooli balletikava.

Vanemuise teatri balletijuhi Mare Tommingase sõnul tulevad Pärnusse esinema väiksemad ja suuremad balletikooli õpilased, kellest paljusid ootab ees tulevik professionaalse balletitantsijana. Pooletunnises balletikavas võib näha klassikalist balletti,  nüüdis-, karakter- ja ajaloolist tantsu.

Ilusale spordile pühendatud spordipäeva raames tuleb Port Arturis veel joogafestival, ergomeetrite võistlus, laste sporditund ja modelliotsingu casting, vahendas Port Arturi turundusjuht Ave Reinson.

Tasuta joogafestivalile privaatses treeningsaalis Port Artur 1s on oodatud kõik Pärnu joogahuvilised, kellele erinevaid stiile ja tehnikaid tutvustavad Andres Adamson Tiibeti meditsiini keskusest Pärnus ning Mari-Liis Sprenk ja Marge Rull MyFitnessist. Joogafestivalil osaleda soovijad võivad tulla igapäevariietes, treeningmatid on kohapeal olemas.

Eesti Londoni olümpiameeskond koosseisus Tõnu Endrekson, Andrei Jämsa, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja ootavad sõudmishuvilisi sõudespordiga tutvuma ja sõudeergomeetritel võistlema. Tublisid sõudjaid ootavad auhinnad Port Arturi  kauplustelt ja koostööpartneritelt.

Noormehed ja neiud on oodatud Living Modelsi modelliotsingu katsele. Maailma moetööstuse pilgud on juba mõnda aega suunatud meie väiksele Eestile, kust pärit mitmeid tippmodelle. Kes on järgmine Carmen Kass, Karmen Pedaru, Elizabeth Erm, Kätlin Aas, Harlet Kuusik, Greta Ruga? Kõik nad on olnud lihtsad tüdrukud meie keskel – kellegi sugulane, sõbranna, naaber, kooliõde või trennikaaslane.

“Otsime eelkõige sihvakaid ja fotogeenilisi tüdrukuid, keda välja koolitada ja lähetada juba sel sügisel Milano, Pariisi, Londoni, Tokyo ja New Yorgi moenädalatele”, selgitab modelliotsingu koordinaator Living Modelsi asutaja Evelyn Mikomägi.

Pärnu modelliotsing toimub laupäeva keskpäeval Port Arturis, osalemiseks tuleb end eelnevalt meili teel registreerida models@livingmodels.com.

Lapsi ootab laupäeva hommikul sporditundi Lottemaa Mati, kellega koos saab võistelda ja auhindu võita.

Täpsema info leiab kaubanduskeskuse veebilehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles