Raeküla kool plaanib koolivormi kasutusele võtmist

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolivormi idee eestvedaja Siiri Rae (taga vasemal) lapsed Märtin ja Agnes kannavad oma kooliõe, kaheksanda klassi tüdruku Mirell Kella (taga paremal) kujundatud koolivorme. Kui komplektid meeldivad ka teistele Raeküla kooli õpilastele ja lapsevanematele ning komplekti ei peeta liiga kalliks, võtab kool need ilmselt igapäevaselt kasutusele.
Koolivormi idee eestvedaja Siiri Rae (taga vasemal) lapsed Märtin ja Agnes kannavad oma kooliõe, kaheksanda klassi tüdruku Mirell Kella (taga paremal) kujundatud koolivorme. Kui komplektid meeldivad ka teistele Raeküla kooli õpilastele ja lapsevanematele ning komplekti ei peeta liiga kalliks, võtab kool need ilmselt igapäevaselt kasutusele. Foto: Ants Liigus

Pärnu Raeküla kooli hoolekogu liige Siiri Rae korraldas õpilastele koolivormi kujunduskonkursi, mille esimesed viljad – poisi ja tüdruku koolivorm - tulid äsja nõelasilmast.

Võib öelda, et need on Raeküla kooli koolivormi prototüübid, sest nipet-näpet tahaks Siiri Rae komplektide juures enne i-le täpi panemist veel parandada.

Nii nagu osa koole Pärnu linnas ja maakonnas, kannavad Raeküla õpilased juba mitu aastat oma kooli nime ja logoga villast vesti. Rae leidis, et ainult vestist jääb ühtsustunde tekitamisel väheks, kuid vest võiks olla osa vormirõivastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles