30 treenerit pani Vanalinna kooli trenni tegema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli spordipäeval sai iga õpilane otsida endale meelepärast tegevust ja sobivat treeningut.
Vanalinna kooli spordipäeval sai iga õpilane otsida endale meelepärast tegevust ja sobivat treeningut. Foto: Marje Vaan

Juba teist aastat korraldab Pärnu Vanalinna põhikool septembri algul üheskoos linna spordiringide treeneritega spordipäeva, et tutvustada õpilastele kodulinna sportimisvõimalusi.

„Iga õpilane sai valida endale sobiva ala ja seda proovida – treeningtunni tegi 30 eri spordialade treenerit,“ rääkis kooli huvijuht Marje Vaan.

Kavas olid kõik pallimängud, kergejõustik, tennis, sõudmine, jalgrattasport, male, vibusport, maadlus, bowling, bridž, jõusaal, kiiking, lauatennis, purjetamine, taekwondo, karate, minigolf, tantsupesa, judo.

Kehalise kasvatuse õpetajad olid tänulikud kõikidele treeneritele suurepärase koostöö ja huvitavate treeningtundide eest. Õpetajate jutu järgi olid õpilaste muljed ja elamused suurepärased ning paljud juba registreerisid end mõnda treeningrühma. Ettevõtmise kaugem eesmärk on, et iga põhikooliõpilane leiaks endale sobiva spordiringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles