Jõõpre kool alustas reipalt kooliaastat

, Jõõpre kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõõpre kool alustas kooliaastat sportlikult Valgerannas.
Jõõpre kool alustas kooliaastat sportlikult Valgerannas. Foto: Erakogu

Juba kaheksandat aastat järjest alustas Jõõpre kool uut õppeaastat Valgerannas.

Suviselt soe ilm soosis nii orienteerujaid, seikluspargis ronijaid kui ka muudel spordialadel võistlejaid. Nii said õpilased ja õpetajad oma võimed proovile panna pallimängudes ja lutsuviskamises. Nagu ütles tervisepäeva eestvedaja, kehalise kasvatuse õpetaja Marika Vahter, on Jõõpre kool teadaolevalt ainuke, kus toimuvad igal sügisel meistrivõistlused lutsuviskamises.

Kooliperel jagub ainult kiidusõnu iga-aastastele rõõmsameelsetele ja lastesõbralikele abilistele: Ilme Palule orienteerumisklubist West, Valgeranna seikluspargi väga toredatele ja abivalmis töötajatele ning  kõigile õpetajatele.

Tore on see, et kõrvale ei jäänud needki õpilased, kes õpivad muu õppekava järgi, vaid lõid aktiivselt ja tublilt kaasa kõikidel võistlustel. Samuti on Jõõpre koolis traditsioon, et häid  tulemusi saavutanud õpilasi tunnustatakse kogu kooli ees. Nii said kõige aktiivsemad ja tublimad tervisesportlased uue koolinädala alguses väikse auhinna osaliseks.

„Reipalt koolipinki“ on Jõõpre koolis juba väljakujunenud ja osavõturohke tervisepäev, mida oodatakse ja millel osaletakse heameelega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles