Alternatiivitu Angela Merkel

, Das Baltikum-Blatt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Merkel ei ründa kunagi kedagi, sest kes ei ründa, seda ei rünnata. Merkel pole kunagi algatanud ühtki poliitilist debatti, vaid on alati jäänud neutraalseks.
Angela Merkel ei ründa kunagi kedagi, sest kes ei ründa, seda ei rünnata. Merkel pole kunagi algatanud ühtki poliitilist debatti, vaid on alati jäänud neutraalseks. Foto: Reuters

Rasketel kriisiaegadel vajavad riigid tugevat juhti. Saksamaad juhib alates 22. novembrist 2005 Angela Merkel, paljude arvates üks maailma mõjukamaid riigijuhte.

Juba pikemat aega heidetakse kristlikust demokraadist kantslerile ette, et riigi juhtimise asemel ta ainult haldab seda. Poliitilise ajakirja Der Spiegel ajakirjanik Dirk Kurbjuweit avaldas äsja raamatu ”Alternativlos” (”Alternatiivitu“), kus kritiseerib halastamatult Merkeli juhtimisstrateegiat. Autor heidab kantslerile ette äkkrünnakupoliitikat, kuulekust, vaikust, vagatsemist, tuimust ja eraldumist.

Merkeli paradiis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles