Linnameeskonnal tuleb ülitähtis mäng

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Saartsi lahkumise järel on Pärnu linnameeskonna esiründaja Henri Hanson (paremal), kes suutnud tänavu 19 korral vastase väravavõrku sahistada.
Kristen Saartsi lahkumise järel on Pärnu linnameeskonna esiründaja Henri Hanson (paremal), kes suutnud tänavu 19 korral vastase väravavõrku sahistada. Foto: Ants Liigus

Eesti jalgpalli meistriliigasse pürgiv kolme klubi (Vaprus, PJK, Kalev) ühendus Pärnu linnameeskond on oma roosilist seisu kehvendanud, aga kohe algab viimane ringi, kus igal meeskonnal ees üheksa mängu, ja kõik on veel võimalik.

Esiliigatabeli kaks esimest, Tallinna FC Flora II (56) ja Tallinna FC Levadia II (51) on kõrgliigameeskondade duublid ja juhendi järgi tõusta ei saa. Kolmas ja hetkeseisuga otse meistriliigasse saaja on praegu 44 punkti omav Viljandi Tulevik, neljandaks langenud Pärnu linnameeskonnal on punkt vähem ja seisaks ees üleminekumängud kõrgliiga eelviimasega, kelleks praegu oleks Tallinna Kalev.

“Olime Viljandist viiega ees, nüüd oleme ühega taga ja Kuressaare on kuuega meie taga. Mulkidega mängime viimase ringi esimest, saarlastega eelviimast kohtumist. Kutsume neid kuue punkti mängudeks – võidad, oled kahega ees, kaotad, neljaga taga,” rääkis Pärnu treener Gert Olesk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles