Rauno Pella kogub Hooandjas debüütalbumi avaldamiseks toetajaid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Hooandja.ee projekt - Rauno Pella debüütalbum from Hooandja Ee on Vimeo.

Pärnust pärit multiinstrumentalist Rauno Pella kogub ligi viis aastat laagerdunud debüütplaadi “When Light Embraced The Dark” jaoks toetajaid ühisrahastuse projektis Hooandja. Seni on paljude Eesti muusikutega koostööd tegeval noormehel kogutud 98 hooandja abiga 2640 eurot.

Hooandja projekti eesmärk on koguda 4500 eurot, mis peab koos olema järgmiseks kolmapäevaks. Kui selleks ajaks eesmärgiks seatud raha kokku ei tule, siis projektis osaleja väiksemat summat ei saa.

Pella kavatseb hooandjate abiga avaldada debüütalbumi 24. septembril. Pella on plaadi kallal on vaeva näinud juba pea viis aastat, mille jooksul on valminud ja salvestatud 16 loo demod.

Praegul on käsil puhtandi lindistamine ja peaaegu kõik lood on instrumentaalselt juba valmis saanud.

Projekt on suurejooneline ja hõlmab pea 25 muusikut kolmest riigist – nelja trummarit, kaht basskitarristi ja arvukaid külalisesinejaid, nagu Kristjan Randalu klaveril, Marek Talts kitarril, Morgan Agren trummidel, Anneke van Giersbergen (vokaal), Mairo Marjamaa saksofonil, Indrek Palu elektriviiulil. Lisaks teeb kaasa 11 lauljat Eestist, kelle seast tuntuimad on Karl-Erik Taukar, Tuuli Rand, Teele Viira, Oliver Timmusk, Liis Reisner jpt.

Hooandja toetust kavatsetakse kasutada albumi salvestamiseks, albumi järeltöötluseks ja 1000 plaadi kujundamiseks ja trükkimiseks.

Plaadi esitluskontsert toimub 10. oktoobril Tallinnas klubis Tapper.

Kuula plaadi debüütsinglit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles