Piletimäng: pidutse rokisaurustega!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ultima Thule.
Ultima Thule. Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmine laupäev, 20. september tõotab Pärnu kuursaalis kujuneda eriti rajuks, kui lavale astuvad üksteise järel kaks Eesti tõelist rokilegendi Ultima Thule ja No-Big-Silence!

Bändid kannavad ette kogu oma paremiku.

Loosime kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kumb neist kahest bändist alustas tegutsemist varem? Ultima Thule või No-Big-Silence?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 17. septembri keskpäevani piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Viljo Tamm mängis 1981. aastast alates 15 aastat jutti Eesti menubändis Fix või Vitamiin?” õige vastus on Fix.

Reedel lähevad kaaslasega Pärnu öölokaali Viljo Tamme ja Agu Tammeoru muusika järgi pidutsema Sven Solovjov, Elbe Metsatalu ja Tiia Peitre.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles