Sullerid püüavad kergeusklikele kaltse pähe määrida

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni aeg tagasi pakkusid samasuguse stsenaariumi järgi riideid tõmmud mehed, kel olevat vaja raha kojusõiduks Itaalisse.
Mõni aeg tagasi pakkusid samasuguse stsenaariumi järgi riideid tõmmud mehed, kel olevat vaja raha kojusõiduks Itaalisse. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Mitu inimest on rääkinud Pärnu Postimehele, et viimaste päevade jooksul on neid Pärnus kimbutanud tõmmud naised, kes pakuvad kingituseks riidepakki ja seejärel selle eest raha nuiama hakkavad.

Mõni päev tagasi pakuti niimoodi riideid Ülejõe Säästumarketi juures. Pärnu Postimehega rääkinud naise sõnutsi oli tal kiire ja kingitus jäi vastu võtmata, kuid tema sõbranna oli läinud samas kohas õnge ja talle suruti kotti riidepakk.

Riidepaki pakkunud tumedat verd naine hakanud seejärel kingituse eest raha küsima, mille peale saigi kahe euro võrra rikkamaks.

Kodus pakki lahti harutades selgus, et selles on riidepalakas, mille sisse oli mässitud vana dressipluus.

Samasugune stsenaarium olevat kordunud ka Rüütli tänaval, kus telefoniga rääkiva naise lastevankrisse topiti kingitusena mõned riidepakid ja hakati selle eest annetust nõutama. Et raha jäi saamata, koukis tõmmu naine kingituseks antud riidepakid kärust välja ja läks oma teed.

Politseile kahtlase äri ajajatest viimastel päevadel teateid laekunud ei ole.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment märkis, et kui ebaseaduslikku müügitegevust märgatakse, tuleks sellest politseisse teatada.

„Kui inimesele on konkreetselt midagi ilma kauplemisloata müügiks pakutud, tuleks selle kohta teha ka avaldus. Ainult tunnistaja olemasolul ja fikseeritud rikkumise korral on neid inimesi võimalik vastutusele võtta,“ ütles Leesment.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles