Audru kooli uuenenud võimla avati spordipäevaga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru kooli renoveeritud võimla avamispeol esinesid võimlemisklubi Rüht väikesed võimlejad.
Audru kooli renoveeritud võimla avamispeol esinesid võimlemisklubi Rüht väikesed võimlejad. Foto: Erakogu

Audru koolis toimus reedel traditsiooniline spordipäev „Reipalt koolipinki“, mis seekord oli eriline koolile ja kogu vallale, sest päeva peasündmus oli vastrenoveeritud võimla avamine.

Kui kogu koolipere oli kogunenud 20aastasesse veel värvilõhnalisse võimlasse, millele AS Eston Ehitus oli suve jooksul andnud uue väljanägemise, astusid tervitussõnavõttudega üles kooli direktor Peep Eenraid, Pärnu maavanem Andres Metsoja ja Audru abivallavanem Priit Annus. Häid soove olid üle andmas ka valla allasutused. Avamismeeleolu lõi võimlemisklubi Rüht oma Sipsikute rühmaga.

Direktori sõnul jätkus tervist edendav koolipäev tänavatantsu rütmidega. Kooli oli tulnud tantsuklubi JJ Street, kelle esindajad õpetasid kõiki osalejaid lõbusalt ja sportlikult aega veetma.

„Loodame, et saadud energia aitab meil vastu pidada nii õppeaasta tööpingele kui ka leida uusi vahvaid vorme vaba aja veetmiseks,“ lisas Eenraid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles