Kellukese lasteaed tähistas vanavanemate päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanavanemate päev Pärnu Kellukese lasteaias.
Vanavanemate päev Pärnu Kellukese lasteaias. Foto: Erakogu

Septembri teisel pühapäeval tähistatakse Eestis vanavanemate päeva. See on päris uus tähtpäev, riigikogu võttis otsuse seda päeva tähistada vastu 2010. aastal veebruaris.

Solnõško rühma lapsed valmistusid selleks terve nädala: õppisid laule ja luuletusi, joonistasid vanaemade ja vanaisade pilte, voolisid vanavanemate kujutisi plastiliinist, tegid koos vanematega fotonäituse.

Vanaemad ja vanaisad olid kutsutud reedeks Kellukese lasteaeda kontserdile. Lapsed laulsid ja tantsisid, mängisid lõbusaid mänge: koos taatidega püüti kala, memmedega pesti pesu ja pandi see kuivama. Lapsed näitasid, et nad tunnevad isegi kinnisilmi oma vanavanemad hääle järgi ära.

Vanaemad ja vanaisad üllatasid oma lapselapsi muinasjuttude tundmisega, kokaraamatu vihjete järgi arvasid nad ära roogade nimetused ja näitasid, kuidas vanem põlvkond oskab tantsu lüüa.

Õhtu lõppes piduliku õhtusöögiga. Maitsev õunakook, mille olid küpsetanud lasteaia kokad, leidis vanavanematelt palju kiidusõnu.

Paju õnne, tervist ja pikki eluaastaid kõikidele vanaemadele ja vanaisadele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles