Võrkpallurid peavad soojendusmänge

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeeskond mängis esmalt Võrus, nüüd käis Kuopios, ees ootavad veel soojendusturniirid Tallinnas ja Pärnus ning 4. oktoobri läheb liigahooaeg lahti.
Pärnu võrkpallimeeskond mängis esmalt Võrus, nüüd käis Kuopios, ees ootavad veel soojendusturniirid Tallinnas ja Pärnus ning 4. oktoobri läheb liigahooaeg lahti. Foto: Pärnu VK

Pärnu võrkpalliklubi meeskond käis kontrollturniiril Soomes Kuopios, kus tuli leppida teise kohaga koduse rivaali Tallinna Selveri järel.

Alagruppides koosnesid mängud neljast geimist, Pärnu kaotas Soome LEKA meeskonnale 1:3 (25, –18, –21, –17) ja võitis teist Soome meeskonda Särkät 4:0 (20, 15, 17, 21). Kuna Särkät võitsid seejärel LEKA 3:1, sai finaali, kuhu teisest alagrupist platseerus Selver, siiski Pärnu.

Finaal pidi olema kolme geimivõiduni, aga kuna eestlased hakkasid laevale hiljaks jääma, suruti Selveri 2:0 (16, 31) eduseisul kätt ning mindi duši alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles