Kontserdimajas filmiti massistseene

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu kontserdimajas filmiti pühapäeval massistseene mängufilmi “Perekonnavaled” jaoks. Kohale tulnud huvilistel tuli kehastada kontserdipublikut, samal ajal kui laval mängis näitlejatest ja Pärnu linnaorkestri professionaalsetest muusikutest koosnev orkester peaosatäitja Tambet Tuisu (kolmandal pildil) dirigeerimisel.

Massistseenides osalemise eeltingimus oli, et selga tuli panna pidulikud rõivad. Kuna huvilisi tuli kohale oodatust siiski vähem, oli võttegrupil parasjagu nuputamist, kuidas 140 inimesega kogu kontserdimaja suur saal täita ja filmivaataja ära petta.

Filmi režissöörid on Valentin Kuik ja Manfred Vainokivi. Kuik tunnistas, et kirjutas selle stsenaariumi, mõeldes Pärnule, kuna siin on olemas nii hea orkester kui suurepärane kontserdimaja ja talle on see kena linn alati meeldinud – pole ju mõtet kirjutada lugu, mida ei saa teostada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles