Galerii: Väärikad alustasid väärikalt

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Tervise konverentsisaal puupüsti täis, sest väärikate ülikool pidas uue õppeaasta avaaktust.  Avaloengu teemal “Pärnumaa õpib” pidasid Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe ja Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm.

Täiskasvanute ülikooli täienduskoolituse programmijuhi Mari Suurväli sõnade kohaselt on käsil kuues õppeaasta. Tänavu on oma osalussoovist teada andnud 464 inimest ning kes pole ennast kirja pannud, ei pea muretsema: ikka leidub õpikodades ja õppekäikudel vabu kohti, korraldajatega tuleb lihtsalt ühendust võtta.

Tegevuskava on tihe, igas kuus oktoobrist aprillini on kaks loengut päevakajalisel või eluliselt tähtsal teemal, lisaks õpikojad ja õppekäigud. Külastada saab näiteks riigikogu, Maarjamäe lossi, Tartu tähetorni ja botaanikaaeda ning teisigi ajaloolis-kultuurilisi paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles