Korvpalluritel uus kapten ja tsentri kandidaat

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu klubile end näitama tulnud Aloysius Marvin Henry esimene trennipäev sisaldas kõigepealt hommikusi eriharjutusi koos peatreener Heiko Rannulaga.
Pärnu klubile end näitama tulnud Aloysius Marvin Henry esimene trennipäev sisaldas kõigepealt hommikusi eriharjutusi koos peatreener Heiko Rannulaga. Foto: Urmas Luik

KK Pärnu esindusmeeskond peab uue kapteni vedamisel hooajaeelseid kontrollmänge ja testib Kariibi mere Santa Lucia saarelt pärit võimalikku keskmängijat.

Uus kapten on Eesti meistriliigas 13. hooaega (varem pikalt Tartus ja Rakveres) alustav 31aastane Silver Leppik. Kui varem on Pärnus meeskond kapteni valinud, siis seekord määras kapteni uus peatreener Heiko Rannula.

“Kapten peab olema mängija, kel meeskonnas autoriteeti, kes on lüli treeneri ja mängijate vahel ning kes julgeb vajadusel ka sõna võtta,” põhjendas Rannula Leppiku nimetamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles