Koidula kooli Comeniuse projekt viib Poola

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Koidula gümnaasiumi Comeniuse projekt “Võõrliigid – looduse mitmekesistumine või vaesumine” viib õpilased ja õpetajad seekord Poola Bedlnosse.

Pärnu Koidula gümnaasiumi direktori asetäitja noorsootöö alal Haide Kuivase teatel on kooli õpilastel ja õpetajatel 20.–25. septembrini võimalus osaleda mitmekülgses programmis, mille raames kohtutakse Bedlno linnapeaga, külastatakse lähedalasuvaid linnu ja botaanikaaeda ning kuulatakse loenguid invasiivsete võõrliikide kohta.

Comeniuse projekti üldeesmärk on teavitada kogukonda võõrliikidest ja nende mõjust kohalikele ökosüsteemidele. Kahe aasta pikkuse projektitegevusega on jõutud poole peale: toimunud on kolm projektikohtumist Eestis, Itaalias ja Türgis, kus arutati võõrliikide teema olulisust Euroopa Liidus ning käsitleti võõrliikide levikuga seotud probleeme ja nende lahendusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles