Rain Raadik kadus Kariibi merele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: Ants Liigus

Eesti korvpallikoondise Hispaania-turneel end eriti Argentinaga mängus tõeliste tähtede vastu säravalt näidanud (11 punkti, 9 lauapalli) keskmängija Rain Raadik sai Õhtulehe andmeil pakkumise ühelt Kariibi mere eksootilise saare klubilt ja lendas ligi kaks nädalat tagasi ka vennale ning lähematele sõpradele midagi täpsemalt selgitamata sinna.

Pärnust pärit üle 210 sentimeetri pikk ja juba aastaid andekaks, aga järeleaitamist vajava füüsisega korvpalluriks peetav Rain Raadik mängis end pildile kaks hooaega tagasi Priit Vene käe all Pärnu särgis, olles Balti liiga edukaim lauavõitleja.

Pärnust kõrgemale lennata üritanud Raadik murdis aga läinud suvel Eesti koondise treeningul jala ja kaotas kipsi ning taastumise järel sisuliselt nii hooaja kui väljavaated saada suurde klubisse. Mees kaalus juba isegi korvpallurikarjääri lõpetamist ja seljakott seljas Austraaliasse uut elu otsima minekut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles