Juhtkiri: Seaduse kaitse innustab pätte

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu Postimees kirjutas sel nädalal kolmapäevases ja neljapäevases lehenumbris, kuidas Vanas pargis alkoholi tarbinud ja laamendanud noored vanuses 18–22 eluaastat lõhkusid tänavavalgusteid.

Kontrolli käigus selgus, et kokku on pargis viga saanud koguni 15 lampi, kuigi pole päris kindel, mitu neist lõhkus konkreetne kamp kõnealusel ööl ja mitu oli katki varasemast ajast. Kurb muidugi, kui tänavavalgustid on sellise konstruktsiooniga, et neid on kerge katki raputada, aga selge on seegi, et sõgedale jõule ei pea miski vastu. Leheloost selgus, et politsei ei puutunud selle seltskonnaga esimest korda kokku.

Tõesti, kui turismihooajal võib linnast üle käia taskuvarguste laine või üritatakse ”tasuta“ lilli jagada, on tõenäoliselt tegemist külalisesinejatega. Kui Pärnu linnas aga aasta ringi avalikus ruumis lõhutakse ja laamendatakse, saab sellega hakkama kohalik ”kuldne noorus“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles