4H laagerdas Häädemeestel

, Pärnumaa piirkonnajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva, 21. septembri pärastlõunal startisid Pärnjõe, Tootsi, Audru ja Tõstamaa klubi juhendajad koos noortega Häädemeestele 4H kahepäevasesse laagrisse.

Laager algas tutvumismängudega õues. Oli tunda, et Häädemeeste oli ilmataadiga väga hea kokkuleppe teinud, sest kaks päeva saatis meie tegemisi soe päike. Kui oli tuttavaks saadud, suundusid noored, kes jagati viide rühma, fotojahile. Tore, et kõigile sai selgeks, mis Häädemeestel kus asub.

Seejärel alustati näidendiklippidega teemal „Elu maal on võimalik!“. Etteasted olid mitmekesised ja tore ütlus – seenekompott – ajas kõiki korralikult naerma.

Toimus tegevliikmete koolitus, kus sai võistelda teadmistes 4H kohta. Parimateks osutusid Laura ja Helevi Tõstamaa klubist Positiivne ja Daily klubist Kärmed Tootsikad. Õhtu jätkus mängudega keskööni.

Hommikul võeti ette jalgsimatk Tolkuse rappa. Siin jagati jällegi noored rühmadesse ja nüüd tuli anda taldadele tuld. Kontrollpunktides pidi küsimustele vastama. Siin pidi juhendajate võistkond tunnistama, et „munad olid targemad kui kanad“. Kõige naljakamaks osutus pantomiimipunkt.

Kui tornis võidu ära käidud, suunduti toredasse puhkepaika, kus sai grillida ja maitsta väga head salatit ning maiustada kringliga.

Nende kahe päeva eest tahame öelda tänusõnad Häädemeeste keskkooli perele ja muidugi tragidele Gerdale ja Janele. Aitäh teile, klubi EAS liikmed! Kohtumiseni oktoobris Tallinnas kiidupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles