Remondiootel Rannastaadioni torustik vahetatakse välja

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi praegu pole veel täpselt teada, millal Rannastaadioni renoveerimine lahti läheb, on AS Pärnu Vesi asunud vanu staadionialuseid veetorustikke välja vahetama.
Kuigi praegu pole veel täpselt teada, millal Rannastaadioni renoveerimine lahti läheb, on AS Pärnu Vesi asunud vanu staadionialuseid veetorustikke välja vahetama. Foto: Urmas Luik

Pärnus Ranna puiesteel Kuuse tänava ristmikust kuni Lehe tänava ristmikuni ehitatakse uusi vee- ja sademeveetorustikke.

Tööd on seotud Rannastaadioni renoveerimisega: vanad staadioni veetorustikud viiakse staadioni kinnistult ära ja asendatakse uutega.

“Sademeveetorustik ja osaliselt veetorustik asetsevad praeguse staadioni tribüüni all. Hoone lammutamisel ja uue rajamisel saavad torustikud viga. Teiseks on nende eluiga juba sealmaal, et nad vajavad igal juhul rekonstrueerimist, eriti just sademeveetorustik,” selgitas kaeve- ja ehitustööde sisu Pärnu Vesi ASi inseneriteenistuse juht Mati Juursalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles