Prügikastid ja tualetid arengukavasse ei sobinud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalikud väljakäigud on Pärnu linnavalitsuse meelest liiga tähtsusetud, et nende rajamist linna arengukavas planeerida.
Avalikud väljakäigud on Pärnu linnavalitsuse meelest liiga tähtsusetud, et nende rajamist linna arengukavas planeerida. Foto: Urmas Luik

Pärnu uuenenud arengukava sai taas linnavalitsuse nägu, ametnikud praakisid välja kõik avalikul arutelul tehtud ettepanekud, mis neile ei sobinud.

“Mittetoetamise kriteeriumiks oli asjaolu, et ettepanek peaks aitama kaasa arengukava eesmärkide täitmisele,” ütles abilinnapea Romek Kosenkranius. Diskussiooni, kas kõik kõrvale heidetud soovid tõesti linna eesmärkidega ei sobi, volikogu istungil isegi ei tekkinud: 23 rahvaesindajat oli linnavalitsuse seisukohtade poolt, vastu polnud keegi ja kaks jäi erapooletuks.

Arengukava avalikul arutelul tegi 22 inimest 102 ettepanekut. Pärnu Postimees kirjeldab osa soove, mis linnavalitsusele ja volikogu liikmetele ei sobinud. Kuivõrd need linna arengule kaasa poleks aidanud, jäägu igaühe enda otsustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles