Pärnu linnavalitsus otsib Europargiga kompromissi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Europarki hakkas Pärnu linnatänavatel tasulist parkimist korraldama Pärnu Haldusteenused ja Europargile jäid üksnes eramaal asuvad parklad.
Pärast Europarki hakkas Pärnu linnatänavatel tasulist parkimist korraldama Pärnu Haldusteenused ja Europargile jäid üksnes eramaal asuvad parklad. Foto: Ants Liigus

Europargiga kohut käiv Pärnu linnavalitsus sai volikogult loa sõlmida kohtulik kompromissleping, mille järgi maksaks Europark linnale 65 000 eurot.

Europark ja Pärnu linnavalitsus sõlmisid 2008. aasta aprillis lepingu, mille kohaselt pidi Europark riigihanke võitjana 2008. aasta mai algusest 2012. aasta aprilli lõpuni Pärnus tasulist parkimist korraldama. 2011. aasta märtsis esitas Pärnu linnavalitsus ettevõttele lepingu ennetähtaegse lõpetamise teate, väites, et Europark ei täida lepingut garanteeritud parkimistulu osas.

Majanduslangus vähendas parkimistulu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles