Lavastus, mis teeb paremaks eestlaseks

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobri lõpus lähevad Elmar Trink ja Kaili Viidas näitemängu esitama kooliõpetajatele lootes, et õpetajatel tekib tahtmine ka õpilased hariva sisuga lugu vaatama tuua.
Oktoobri lõpus lähevad Elmar Trink ja Kaili Viidas näitemängu esitama kooliõpetajatele lootes, et õpetajatel tekib tahtmine ka õpilased hariva sisuga lugu vaatama tuua. Foto: Indrek Aija

Läinud aastal nii Pärnu linna kultuuripreemia kui ka Eesti kultuurkapitali Pärnumaa ekspertgrupi kultuurisündmuse aastapreemia pälvinud lavastus “Viru laulik ja Koidula” on jõudnud oma järgmise verstapostini.

Kuna kohe saab poolsada etendust mängitud, on paras aeg Koidula muuseumi uksest Jannseni tänaval sisse astuda ja heita korraks pilk tagasi.

Kaks peaosalist, Elmar Trink (Friedrich Reinhold Kreutzwald) ja Kaili Viidas (Lydia Koidula) tunnistavad, et ei julgenud eales arvata, kui pikk võib olla selle lavastuse eluiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles