Jevgeni Ossinovski: 9 klassi haridust pole piisav

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski: “Minu prioriteet on, et õpetajate keskmine palk peaks olema oluliselt kõrgem, kui on praegu.”
Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski: “Minu prioriteet on, et õpetajate keskmine palk peaks olema oluliselt kõrgem, kui on praegu.” Foto: Ants Liigus

Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski toonitas intervjuus Pärnu Postimehele, et peab õpetajate palga tõstmist oma tegevuse prioriteediks.

Minister on veendunud, et 9. klassi haridust on vähe, ning diskuteerib selle üle, kui palju õpilasi on ühele klassile paras.

Olete öelnud, et klassi suurus ei mõjuta õpilaste oskusi, aga mõjutab hea õpetaja. Pärnus on linnavalitsus otsustanud, et klassis võib olla kuni 39 õpilast. Milline on teie arvates optimaalne õpilaste arv klassis, kus õpetaja suudab veel kõigiga tegelda ja kõigini jõuda?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles