Teatraalsus muudab õppimise põnevaks

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaõpetaja Darius Mockevicius pani Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis antud tunnis kõlama karmoška ja tutvustas leedu rahvamuusikat.
Muusikaõpetaja Darius Mockevicius pani Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis antud tunnis kõlama karmoška ja tutvustas leedu rahvamuusikat. Foto: Ants Liigus

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi külastasid õpetajad Leedust ja Soomest, et saada rohkem teada teatraalsete meetodite kasutamisest koolitundides.

Vilniuse täiskasvanute gümnaasium Židinio, Soome erakoolituskeskus ja Pärnu täiskasvanute gümnaasium osalevad programmi Nordplus Adult projektis “Breath in”, mille eesmärk on saada teadmisi teatraalsete meetodite rakendamisest täiskasvanute õppes.

Eelmisel aastal kohtuti projekti juhtpartnerite juures Vilniuses, kus tutvustati psühhodraama, foorumteatri, fototeraapia ja playback’i meetodit. Soomes külastati keeleõppetunde ja Pärnus said osalejad õpitut ise katsetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles