The Boondocks esitleb debüütalbumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Boondocks lubab debüütalbumi esitlusel rokiklubi elektrifitseerida.
The Boondocks lubab debüütalbumi esitlusel rokiklubi elektrifitseerida. Foto: Ants Liigus

Pärnust pärit indie-roki ansambel The Boondocks on valmis saanud esikplaadi, mille esitluskontserdile saavad fännid kaasa elada täna õhtul.

“Üldse ei tundu, nagu oleksime juba kaks aastat bändi teinud,” mõtiskles The Boondocksi noorim liige, kitarrist ja laulja Villem Sarapuu. Ometigi just nii see on – 2012. aasta suvel alustas ansambel tegutsemist, sügiseks oli neil valmis juba esimene salvestatud lugu “Through The Motions”. Aasta hiljem jõudis punt Noortebändi finaali ning võitis melomaanide südamed ja meeled. Märkimisväärne on kindlasti seni suurim esinemine viimasel Tallinn Music Weekilgi.

Sel suvel hakati teostama ammu küpsenud plaani teha oma muusikast käegakatsutavam versioon. “Istusin Itaalias emal külas olles ühel öösel kaljude vahel ja kirjutasin valmis loo „Rumble“. Siis mõtlesin, et tuleks ikka plaat teha,” rääkis Karl Kevad, bändi vaimne isa ja trummar. “Nädal hiljem tegin proovi jaoks elektroonilised taustad. Hakkasime neile kaasa mängima, see kukkus nii hästi välja, et sündis „Jurassic“ ja plaan anda välja album. Eks tunduski, et enam midagi võimsamat peale plaadi väga teha pole.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles