Tuleviku horisont on tume

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastasseis: Kunagistest kolleegidest, aktiviseerimiskeskuse Tulevik juhatajast Mirjam Vabritist (vasakul) ja MTÜ Horisondi juhatajast Ilme Seeperest on saanud Pärnu sotsiaalhoolekande turul vihased konkurendid.
Vastasseis: Kunagistest kolleegidest, aktiviseerimiskeskuse Tulevik juhatajast Mirjam Vabritist (vasakul) ja MTÜ Horisondi juhatajast Ilme Seeperest on saanud Pärnu sotsiaalhoolekande turul vihased konkurendid. Foto: Ants Liigus

Tosin aastat Pärnu sotsiaalhoolekande sünonüümiks olnud aktiviseerimiskeskus Tulevik on oma tähtsust ja territooriumi kaotamas konkureerivale MTÜ Horisondile, mille asutas neli aastat tagasi Tulevikust lahku löönud Ilme Seepere.

Kohtume Seeperega Mihkli tänava majutusüksuse juures. Hoovi veereb elegantselt läikivmust Mitsubishi linnamaastur. Juhipoolne uks avaneb ja välja astub Seepere.

Hoonest väljunud kaks meest astuvad paar sammu uhkele autole lähemale ja jäävad seda omakeskis nappe lauseid vahetades takseerima. Muljetavaldav sõiduk on teravas kontrastis nende lihtsate ja pisut kulunud rõivastega ning mõjub ümbruskonnas nagu kosmosest saabunud tulnukate laev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles