Pärnakad jätsid turniirivõidu koju

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai kodusel sügisturniiril esikoha.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai kodusel sügisturniiril esikoha. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond võitis koduse rahvusvahelise sügisturniiri Rakvere, Ozolnieki ja Kuldiga ees.

Pärnu meeskond alistas Uulu spordihallis peetus kohtumised kindlalt Kuldiga ASK 3:0. Pärnu spordihallis saadi sama tulemusega jagi Ozolnieki Poliursist.

Turniiri võitja otsustavas mängus läksid pärnakad rakverlaste vasti 2:0 ette, andsid siis geimivõidu vastastele, kuid neljandas geimis panid taas paremuse maksma ja võtsid 3:1 võidu.

Pärnakate uus peatreener Avo Keel jäi turniiriga väga rahule. "Turniirivõidust on hea meel. Kõige rõõmustavam, et mõlemad saarlased  tulid viimaks platsile. Hindrek Pulk pidas hästi vastu, Timo Tammemaa sai 70%-lise koormusega proovida ja põlv pidas vastu. Tipp-topp esitused mõlemalt. Mängitasin turniiri käigus kõiki mehi ja õnnestus vigastusi vältida," ütles Pärnu meeskonna loots.

Liiga uustulnuka Kuldiga Ask kohta arvas Keel, et see meeskond valmistab tõenäoliselt nii mõnelegi meeskonnale sel nädalavahetusel algavas Eesti-Läti ühisliigas peavalu.

Ühisliiga saab avalöögi juba sel nädalavahetusel. Pärnakad sõidavad laupäeval Paidesse, vastaseks liiga uustulnuk Järvamaa võrkpalliklubi. Kodusaalis saab Pärnu võrkpalliklubile kaasa elada 26.oktoobril, mil võõrustatakse TTÜ meeskonda.

Pärnu sügisturniiiri tulemused

1. Pärnu võrkpalliklubi 9 punkti  (geimid 9:1)

2. Rakvere võrkpalliklubi 5 (7:5)

3. Ozolnieki Poliurs 3 (5:8)

4. Kuldiga ASK 1 (2:9)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles