Selgusid tänavused Pärnu hariduspreemiate laureaadid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosid.
Roosid. Foto: Urmas Luik

Tänasel Pärnu linnavalitsuse istungil määrati 2014. aasta hariduse aastapreemia, omistati aasta õpetaja, aastate õpetaja, aasta haridusjuhi, aasta noore õpetaja ning aasta noorsootöötaja nimetused ja määrati preemiad. Parimaid tunnustatakse reede õhtul Pärnu kontserdimajas.

Hariduse aastapreemia määrati Pärnu Mai lasteaiale. Aasta õpetaja tiitel omistati Pärnu Vene gümnaasiumi õpetajale Luule Kustassoole, Pärnu Mai kooli õpetajale Tiiu Vendelile ja Pärnu muusikakooli õpetajale Renata Marksalule. Aastate õpetajaks nimetati Pärnu muusikakooli õpetaja Tiina Laur, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja

Aasta haridusjuhi tiitel omistati Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktorile Andres Laanemetsale, kellele see on juba mitmes aasta haridusjuhi preemia. Märkimist väärib, et Laanemets on esitatud ka aasta haridusjuhi kandidaadiks Eestis.

Aasta noore õpetaja nimetus omistati Pärnu Koidula gümnaasiumi õpetajale Siim Ruulile. Aasta noorsootöötaja nimetus omistati tantsukooli WAF Dance tegevjuhile Meeli Pärnale.

Reedel toimuval õpetajate päeva kontsertaktusel "Pidulik õhtu sulle, õpetaja" annavad preemiad üle Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, abilinnapea Jane Mets ning haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Andrus Haugas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles