Rohkem julgust teist moodi mõelda

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfabox on moodulitest koosnev click-ühendusega nutidetailide süsteem, mida on lihtne paigaldada, mis on taaskasutuskõlblik, säästlik ja mobiilne ning meie parasvöötme jaoks piisava soojapidavusega.
Alfabox on moodulitest koosnev click-ühendusega nutidetailide süsteem, mida on lihtne paigaldada, mis on taaskasutuskõlblik, säästlik ja mobiilne ning meie parasvöötme jaoks piisava soojapidavusega. Foto: Urmas Luik

Juba suvel Kesklinna silla lähedale sadamaala servale püsti saanud Alfaboxi maja saab peagi seestki uudistada, sest rajatis tegi pühapäeval uksed huvilistele kogu järgmiseks kuuks valla.

Küll pole see n-ö täiskomplektne näidiseramu, vaid pigem uusi lahendusi ühendav ehitussüsteemi pilootprojekt, mida võib mitmeti kasutada.

„Siin saab küsida kõike sellise kergehituse kohta, kuid samuti saab siit peale majakarbiga tutvumise kõikvõimalikku ehituse, kinnisvara ja sisustuse teavet,” märkis rajatise loonud Alfa Arhitektid OÜ kõneisik Marek Grahv seoses lahtiste uste päevadega. „Küsida võib ka alternatiivenergia allikate kohta.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles