Hea pedagoog on lõbus ja mõistev

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Seni oli peatähelepanu vaimsel keskkonnal, nüüd valmis füüsiline keskkond,” kommenteeris Sütevaka direktor Andres Laanemets juurdeehituse valmimist.
“Seni oli peatähelepanu vaimsel keskkonnal, nüüd valmis füüsiline keskkond,” kommenteeris Sütevaka direktor Andres Laanemets juurdeehituse valmimist. Foto: Urmas Luik

Sõbralik, lõbus, mõistev, tasakaalukas, tähelepanelik – nii iseloomustasid õpilased Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktorit Andres Laanemetsa, kes on üks kolmest Eesti aasta haridusjuhi kandidaadist.

Enne veel, kui Laanemets laupäeval Tartus Vanemuise kontserdisaalis üleriigilisest valikust kuuleb, tuleb tal reedel astuda kodulinna õpilaspere ette. Nii nagu 2010. aastal, valis linnavalitsus ta eile Pärnu aasta haridusjuhiks.

Linnavalitsuse hinnangul on Laanemetsas ühendatud sügavalt inimlik, suurepäraselt meeskondlik ja tasakaalukalt juhiks olemise pool. “Märkimisväärne on Andrese võime tegelda võrdselt väga hästi nii kooli vaimsuse kujundamise kui majandusliku poolega, nii igapäevaste kui pikemas plaanis oluliste küsimustega,” leidis kooli nõukogu esimees Kalle Viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles