Võrkpalli hooajapileteiks saavad fännisärgid

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schenkeri liiga mullune peapommitaja Hindrek Pulk tegi Pärnu klubi särgis debüütmängu Uulu publiku silme all.
Schenkeri liiga mullune peapommitaja Hindrek Pulk tegi Pärnu klubi särgis debüütmängu Uulu publiku silme all. Foto: Ants Liigus

Läinud nädalavahetusel Läti ja Rakvere meeskondade ees koduse kontrollturniiri võitnud Pärnu võrkpalliklubis mõeldi hooaja eel välja mitu lühema ja pikema sütikuga uuendust.

Arendada soovitakse mitut lastele mõeldud võrkpalliteemat, taaselustatakse fänniklubi ja kaotatakse kodumängude VIP- ning klubikaardid.

Ent kõigest järjekorras. Laupäeval mängiti head võrkpalli Uulu spordihoone nüüd hea vetruva puitpõrandaga saalis. Mängiti seepärast, et Pärnu spordihall oli sulgpallurite käsutuses, aga Uulu rahva rõõmuks, sest nii head sporti polnud varem nende õuele toodud. Nelja nädalavahetusel Schenkeri liigat alustava meeskonna mängudes alistas Rakvere VK tasavägises lahingus 3:2 Läti Ozolnieki, teises kohtumises Pärnu VK liiga uustulnukale Läti Kuldigale sõnaõigust ei andnud ja võitis 3:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles