Korvpallurid said Kotkastelt tuuseldada

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

KK Pärnu esindusmeeskond pidas Eesti karikavõistluste esimese kaheksandikfinaalmängu ja kaotas võõrsil üllatuslikult Räpina Kotkastele 71:73.

“Läksime Räpinas otse sõidust mängule, olime väiksema satsiga – puudu Janis Vahter ja noored peale Andres Andrei ja Ken Kuberi. Ju alahindasime vastast ja saime karistada,” tunnistas KK Pärnu mänedžer ja teine treener Mait Käbin.

Esiliigameeskond sai enne avavilet visata kuus kolmepunktiviset, millest tabas kaks, ja nii alustati mängu Räpina Kotkaste 6:0 eduseisult. Pärnu sai järele ja oli avaveerandi lõpuks taga vaid 25:26, aga käest läks teine periood, mis kaotati 9:18. Teiseks poolajaks visati pall lahti Pärnu poolt vaadates seisul 34:44, paraku suutis meistriliigameeskond kuue põhimehega visalt võidelnud Räpina Kotkaste vastu mõlemas jäänud mänguveerandis vaid nelja punktiga peale jääda ja nii tuli Pärnu treeneritel Räpina koolivõimlas poolesaja pealtvaataja ees 71:73 allajäämise märgiks kohalike kätt suruda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles